FANDOM


"Beso në Diell" (which means "believe in the sun") is a song by Albanian band, ODA. Dua Lipa's father, Dukagjin Lipa, is the front singer of the band.

Cover version Edit

Dua Lipa performed the song live with her father, Dukagjin Lipa, at her show in Prishtina, Kosovo, on August 9, 2016.

The link to the performance can be found here

Lyrics Edit

Kur shtrëngata mbulon qytetin tonë
Mos u frikëso natën ti
Beso n'mua se unë besoj n'ty
Shiko rrufenë drejt në sy

Pas çdo shiu, dielli do të nxej
Unë dhe ti të lirë do t'shikojm lart
Dhe e dimë se nuk është, nuk është tmerr
Nuk është tmerr, por është shtrëngatë

Më beso se nuk je vetëm jo
Më beso të lutem ti
Më beso se do t'shkrij jetën
Dhe nuk do të jem larg nga ti

Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell

Kur shiu i ftohtë fytyrën ta mbulon
Vazhdo drejt ti, rrugë mos ndërro
Ngrite kokën dhe shiko lart
Se nuk është tmerr, por është shtrëngatë

Pas cdo shiu, dielli do t'nxehe
Une dhe ti, te lire do t'shiqojme lart'
Dhe e dijm' se nuk esht, nuk esht temrr
Nuk esht tmerr por esht shtrengaate

Me beso se nuk je vetem
Me beso te lutem ti me beso te lutem ti
Me beso se do t'shkrij jeten
Dhe nuk do t'jem large nga ti

Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell
Beso në diell

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.